Welkom bij Quintyn Juweliers

diamant

In het bruisende hart van Oostende vindt u onze familiezaak.

Wij koppelen al meer dan 50 jaar onze passie en liefde voor het juweliersvak aan professioneel en persoonlijk advies. Quintyn Juweliers staat sinds decennia synoniem voor stijl en exclusiviteit. U vindt bij ons een brede waaier aan unieke juwelen en uurwerken. Wij bieden u onze eigen exclusieve ontwerpen evenals een uitgebreide collectie van gerenommeerde Italiaanse creaties.

Ons eigen gediplomeerd herstellingsatelier staat garant voor perfect vakkundig uitgevoerde herstellingen en transformaties van bestaande juwelen. Het laat ook toe om uw eigen ontwerp of gepersonaliseerd juweel te realiseren. Hierdoor kunnen wij uiteraard een optimale service na verkoop aanbieden.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze zaak onlangs grondig vernieuwd. De oppervlakte verdubbelde en de winkel werd in een prachtig hedendaags en uitnodigend jasje gestoken. Dit biedt ons de mogelijkheid om elke klant op een discrete manier in alle rust en luxe te ontvangen.

Beslist de moeite waard om ons een bezoekje te brengen! U bent van harte welkom in onze winkel waar wij u graag begeleiden en waar wij u laten kennismaken met onze passie voor het exclusieve in combinatie met onze uitmuntende service.

Bent u benieuwd naar onze collecties, hebt u vragen betreffende de atelier of wilt u ons een bezoekje brengen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.